Partners van COm

DE PARTNERS van het Centrum voor Ondernemingen in moeilijkheden

Even voorstellen… de partners van het Centrum voor Ondernemingen in moeilijkheden:

 

BECI

Sinds 2007 bestaan de Kamer van Koophandel en het Verbond van Ondernemingen te Brussel onder één gemeenschappelijke noemer en logo: BECI – Brussels Enterprises Commerce and Industry. Via deze nieuwe identiteit willen deze twee instellingen de aanwezigheid en de invloed van de Brusselse economische wereld versterken en een context creëren die de complementariteit in hun basisberoepen valoriseert, namelijk de vertegenwoordiging van werkgevers, diensten bestemd voor ondernemingen, informatie en vorming.

Dankzij haar teams & afdelingen vertegenwoordigt BECI duizenden ondernemingen, verdedigt zij hun belangen en biedt ze hen tal van diensten aan die hen helpen om hun zaken gemakkelijker te beheren. www.beci.be

 

Partena

Partena groepeert een geheel van complementaire ondernemingen ten dienste van individuen tijdens hun hele leven, zowel privé als professioneel.

Via haar diensten aan personen biedt Partena oplossingen die onder andere bijdragen tot:

  • een preventief en verantwoordelijk gezondheidsbeheer;
  • het leefcomfort;
  • de toekomst van kinderen.

Via haar diensten voor ondernemers & managers reikt Partena aan zelfstandigen, bedrijfsleiders of managers oplossingen aan die onder andere bijdragen tot:

  • het veilig stellen van het professioneel statuut en comfort;
  • het optimaliseren van het administratief en operationeel beheer van medewerkers;
  • het ontwikkelen van een positief en verantwoordelijk sociaal klimaat in elke onderneming.

Partena steunt op:

  • meer dan 80 jaar ervaring;
  • een zelfde ethiek in zaken, people & corporate governance;
  • de knowhow en het engagement van 2.000 medewerkers (bedienden en arbeiders met 40 nationaliteiten);
  • de tevredenheid en het succes van haar klanten: meer dan 1.200.000 individuen en 60.000 ondernemingen.

 

De Verenigingen van boekhouders, accountants en belastingconsulenten van het Brusselse Gewest

Tot de streefdoelen van deze beroepsverenigingen behoren: het geven van opleidingen, de ontwikkeling van vaardigheden, aanpassingsvermogen in de werksfeer en het in een netwerk brengen van hun leden die zowel boekhouders, erkende belastingdeskundigen, accountants als belastingconsulenten kunnen zijn.

De verenigingen die actief zijn in het partnerschap met het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, worden erkend voor hun dynamische aanpak in het vak. Met name:

Le Centre d'Etudes de Droit Comptable et Fiscal

La Chambre Belge des Comptables, experts comptables et conseils fiscaux

Les Chambres des Experts Comptables et des Comptables de Belgique

L’Institut des Fiduciaires de Belgique

L’Union des Praticiens de la Fiscalité

 

Advocatenbalie van Brussel

Sinds 2008 is de Advocatenbalie van Brussel een bevoorrecht partner van het Centrum voor Ondernemingen in moeilijkheden geworden. De balie biedt het hele jaar door juridische bijstand voor elke ondernemer die door zijn hachelijke economische situatie geen extern juridisch advies kan betalen. Hierbij gaat de aandacht vooral naar noodsituaties, maar ook naar alle zaken en factoren in verband met het voorkomen van moeilijkheden. Voor de coördinatie zorgt een lid van de balie dat perfect samenwerkt met het COm.

 

Impulse.brussels

impulse.brussels, voorheen gekend onder de naam « Brussels Agentschap voor de Onderneming », is één van de belangrijkste partners voor al wie onderneemt in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het geeft informeert en begeleidt ondernemers in alle fasen van hun bedrijfsproject: opstart, formaliteiten, financiering, stedenbouw, milieu, innovatie, Onderzoek & ontwikkeling, sectorale strategie, internationale partnerships,...

1819 is een telefonische eerstelijns informatiedienst die opgestart werd op initiatief van het Brussels Hoofdstedelijk. Gewest.Starters of bedrijfsleiders van bestaande ondernemingen in Brussel kunnen er terecht met al hun praktische vragen over het opstarten en runnen van een bedrijf.

Contact: Heeft u een vraag over uw economische activiteit in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest?

Bel dan naar 1819 ! - www.1819.be

Impulse.brussels : 02 422 00 20 – www.impulse.irisnet.be